Emejlajmo blogove

31 Svibanj, 2006

Ruku na srce, bloganje je još uvijek opskurna rabota većini internetski osvješćene publike. Mnogi će reći "blog, a šta ti je to".. iako se služe e-mejlom. E pa doskočite ih Feedblitzom , čak je u osnovnoj verziji besplatan (no ads, no popups!) Ovim se servisom vaš blog može emejlati pa će tako svako bez potrebe da koristi možda ponekiput konfuzne RSSove, readerse, aggregatore čitati vaše umotvorine u svom elektroničkom sandučiću! Radi se o opt-in emailu, dakle svatko se može upisati ili ispisati kad to zaželi. Kako to izgleda pogledajte ovdje

Medjutim, kako većina nema em znanja em pristupa svojim blog predlošima da ubaci odgovarajući obrazac, bit će potrebno poslati masovo emejlove vašim blog provajderima da oni čto prije usvoje Feedblitz i daju vam tu mogućnost da proširite svoju čitalačku publiku. Uostalom, za slavu (ne još nofce!) međ narodom i blogamo, zar ne?

P.S: Tajpvrajter, Manistra , MladiTata , Pritscha … a i blogpisci wanna be, dobar primjer kako se medijski dobro promoviraju i distribuiraju pisanje-knjige je bas ovaj sajt koji koristi ne samo Feedblitz nego i Podcast (text via RSS, email plus audio via RSS, email i iTunes)

P.S.S: Osobno, znam da nisam pisac, nemam pretenzije postat slavan bloganjem i ne zanima me masovna publika pa se time ne mislim zezati.

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s

%d bloggers like this: